Vanwege slijtage van de oude trucks heeft Van Krimpen onlangs haar complete wagenpark vervangen door vier nieuwe Volvo FH 460 Globetrotters.

615_2015_Van_Krimpen_001  615_2015_Van_Krimpen_018_bw

Veiligheid  

De Van Krimpen chauffeurs hebben diverse merken en types getest. Unaniem kwam de keuze voor de Volvo FH’s naar voren.
De trucks zijn naast het al uitgebreide (veiligheids)pakket uitgerust met Forward Collision Warning met noodremfunctie, ACC en met Lane Keeping Support.  Veiligheid is belangrijk voor onze eigen mensen en uiteraard voor de medeweggebruikers.

MVO en milieu

Daarnaast  was het dieselverbruik was eveneens een reden voor deze keuze; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het milieu staan bij Van Krimpen namelijk hoog in het vaandel. Volvo biedt met de Volvo FH serie een zuinige transportoplossing.
Daar komt bij dat we samen met Bluekens Truck en Bus de trucks online monitoren op het gebied van verbruik, prestaties en het rijgedrag van de chauffeur. De begeleiding van de dealer is uitstekend en met het Fuel Advice programma kunnen we daardoor echt stappen maken.
615_2015_Van_Krimpen_007

Uitstraling

De trucks zijn mooi gespoten en opgebouwd met verschillende accessoires, zoals luchthoorns en een set lampen op het dak.
Het Volvo iron-mark is naar de grille verhuisd en daarboven zijn  grote Volvo-letters aangebracht.

Op deze manier zijn de Volvo FH’s  voor ons de juiste nette, doelmatige, zuinige en veilige trucks, die aansluiten bij wat we graag uit willen stralen…

DSC05810