Welkom bij Handelsonderneming Van Krimpen

Van Krimpen is gevestigd in het zuiden van Nederland in Standdaarbuiten. Al 30 jaar levert Van Krimpen een groot assortiment tuinbouwartikelen van topkwaliteit. Deze producten zijn uitsluitend gemaakt van kunststof. In ons assortiment vindt U onder andere: kweekpotten, plantcontainers, sierpotten, hangpotten, plantschalen, transport trays, kweek trays, kisten, bloemen- en plantenhoezen, gronddoek en wikkelfolie.

Productrange Van Krimpen

Kwaliteit en service
Klantvriendelijkheid, optimale service, grote flexibiliteit  en een innovatief karakter vormen de solide basis van Van Krimpen tezamen met een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding, De kwaliteit van onze producten wordt gewaarborgd door de vakkennis en ervaring van onze 32 enthousiaste medewerkers. Vanuit ons nieuwe pand met high tech magazijn kunnen wij u, vaak vanuit voorraad, snel beleveren.

Magazijn

Innovatie en ontwikkeling
Jaarlijks introduceren wij nieuwe of doorontwikkelde innovatieve producten. Het meedenken met de klant en het aanreiken van klantgerichte oplossingen staat hierbij voorop.  Het initiatief, of de vraag, voor het ontwikkelen van een nieuw product ligt vaak bij één of meerdere van onze klanten. Van Krimpen bespreekt graag de mogelijkheden mocht u interesse hebben.

Klik hier voor meer informatie over nieuwe producten en mogelijkheden

Tekening/ potontwerp

Internationaal
We zijn naast Nederland ook actief in diverse andere landen waaronder België, Duitsland, Engeland, Amerika, Canada, Noorwegen, Denemarken, Zweden, IJsland, Hongarije, Polen, Australië, Japan en sinds kort ook in Brazilië. Bevindt uw bedrijf zich buiten Nederland, België of Duitsland, bespreek dan de (export)mogelijkheden met onze exportmanager.

Neem contact op met onze exportmanager

Kantoor / Magazijn Van Krimpen

Recycling
Naast handelen in kunststof artikelen voor de tuinbouw houden we ons sinds enige jaren bezig met de recycling van kunststof. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. (Klik op “recycling”  voor meer informatie).

recycling

Vragen / opmerkingen / wensen / ideeën
Bij Van Krimpen staan wij altijd open voor ideeën en suggesties. Mocht u na het bekijken van onze website vragen en/of opmerkingen hebben; of wellicht een wens of idee m.b.t. een nieuw te ontwikkelen product dan horen wij dit graag van u.

Klik hier en stel uw vraag, plaats je opmerking of deel je wensen en ideeën