Anti-worteldoek

Al sinds jaar en dag levert Van Krimpen anti-worteldoek (AW doek).
Dit doek is verkrijgbaar op rollen met een standaard breedte en lengte, of u kunt kiezen voor een doek wat voor u op maat gemaakt wordt; het zogenaamde confectie AW doek.
Het AW doek is gelijnd of geruit verkrijgbaar.

Anti-worteldoek

Anti-worteldoek

AW doek is verkrijgbaar in 2 verschillende kwaliteiten die op zichzelf ook weer verkrijgbaar zijn in verschillende diktes.
-Standaard AW doek is verkrijgbaar in 100 grams/ m2 en 137 grams/ m2 doek.

-AW doek in K kwaliteit is een sterker afwaterende kwaliteit doek wat beschikbaar is in 137 grams/ m2 en 200 grams/ m2 doek.

Hoe hoger het aantal grammen per m2 hoe dikker en zwaarder het doek; waardoor het zwaarder belastbaar is. Dit kan voor u van belang zijn als u bijvoorbeeld gebruikt maakt van heftruck met uitzet vork enz.

U kunt dus kiezen voor standaardrollen, òf een doek op maat laten maken voor uw kwekerij.

Is uw interesse gewekt? Vraag onze vertegenwoordigers voor meer informatie omtrent deze producten

Beschermingsdoek – Lava protect

Om uw anti-worteldoek te beschermen tegen ongelijkheden en scherpe randen van de ondergrond is er beschermingsdoek genaamd Lava protect verkrijgbaar.
Lava protect is verkrijgbaar in rollen van 5,25m breed en 100m lang.

Bevloeiingsmat

Een bevloeiingsmat is uitermate geschikt voor kweektafels, potplantenteelt, het stekken van planten en zaaibakken. De bevloeiingsmat absorbeert een grote hoeveelheid water. en verdeeld het water gelijkmatig over de mat. Ideaal voor planten in kassen en tunnelkassen. De bevloeiingsmat zorgt ervoor dat uw planten niet verbranden of zeer snel uitdrogen.

Doordat de bevloeiingsmat over een uitstekende capillaire werking beschikt bij horizontaal gebruik, wordt het water geleidelijk weer gegeven aan de planten. Dit voorkomt dat uw planten uitdrogen van de hitte of gaan schimmelen door overtollig water gebruik.

Aquaflux is verkrijgbaar in 3 breedtes; 1,30m – 2,60m en 5,20m en in 2 kwaliteiten: Aquaflux standaard en Aquaflux HC (high Capacity).

Is uw interesse gewekt? Vraag onze vertegenwoordigers voor meer informatie omtrent deze producten