Sponsoring

Categories: Nieuws

Ronald Moerings Foundation – Antoni van Leeuwenhoek onderzoekscentrum

Het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis streeft naar de beste behandeling voor patiënten met kanker. Dit bewerkstelligen ze door een nauwe samenwerking tussen onderzoeksinstituut en ziekenhuis.

Van Krimpen doneert jaarlijks via de Ronald Moerings Foundation aan het Antoni van Leeuwenhoek onderzoekscentrum. Door deze donaties dragen wij bij aan wetenschappelijk kankeronderzoek en wordt er geïnvesteerd in leven.  Zie voor meer info: www.ronaldmoeringsfoundation.nl


Audax wielervereniging

Van Krimpen is al jarenlang kledingsponsor van de wielervereniging “Audax Klub Nederland” uit Roosendaal. Deze grote toerwielerclub rijdt al geruime tijd in Van Krimpen tenue.  Kijk voor meer informatie op” http://www.aknroosendaal.nl/

IMG_3644[1]