Sponsoring

Categories: Nieuws

Ronald Moerings Foundation – Antoni van Leeuwenhoek onderzoekscentrum

Het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis streeft naar de beste behandeling voor patiënten met kanker. Dit bewerkstelligen ze door een nauwe samenwerking tussen onderzoeksinstituut en ziekenhuis.

Via de Ronald Moerings Foundation doneert Van Krimpen jaarlijks aan het Antoni van Leeuwenhoek onderzoekscentrum. Door deze donaties dragen wij bij aan wetenschappelijk kankeronderzoek en wordt er geïnvesteerd in leven.


Wielervereniging 
Audax

Een aantal medewerkers van Van Krimpen zijn fervent wielerliefhebber. Daarom is Van Krimpen al jarenlang kledingsponsor van de Roosendaalse wielervereniging Audax Klub Nederland. Deze grote toerwielerclub is op grote afstand herkenbaar aan de Van Krimpen-kleuren.

Wielervereniging Audax - Van Krimpen