Verdrietig en vol ongeloof hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze gewaardeerde collega Sonja Kempenaars op 4 augustus 2020. En dat terwijl zij nog in de bloei van haar leven was.

Als directiesecretaresse was Sonja bijzonder begaan met haar collega’s met wie zij in enkele gevallen een vriendschappelijke band opbouwde. Daarnaast was Sonja altijd bereid om anderen te helpen, met het algemeen belang voor ogen.

Sonja kenmerkte zich om haar vastberadenheid en kon zich volledig vastbijten in een taak. Zo heeft zij ook haar strijd gestreden tijdens haar ziekbed: moedig en volhardend. Met het overlijden van Sonja verliezen we een fijne collega en vriendin en zullen haar aanwezigheid, positiviteit en inzet gaan missen.

Wij wensen haar gezin, familie en vrienden veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies en het verwerken van hun verdriet.

In verband met de uitvaartplechtigheid is ons bedrijf maandag 10 augustus van 10:00 tot 13:00 uur gesloten.

Directie en medewerkers
Handelsonderneming Van Krimpen BV