Bij Gemüselust Klingelhöfer uit het Duitse Bielefeld staat groei hoog in het vaandel. Zij bieden klanten immers groente- en kruidenplanten voor de hobbysector. Van A tot Z vindt u een compleet assortiment groente- en kruidenjongen.

Jaren geleden begonnen het bedrijf uit Bielefeld en van Krimpen hun samenwerking, die nu door een nieuwe ontwikkeling in een stroomversnelling raakt.

Gemüselust produceert de meeste planten in potmaten 10,5 en 12 cm. Ontwikkelingen op ecologisch en economisch gebied brachten eigenaar Theiß Klingelhöfer op het idee om het verbruik van grondstoffen terug te dringen. Dit idee werd in februari 2020 in praktijk gebracht. Na vele tests en talloze teeltfasen is het resultaat dit nieuwe product.

Sinds januari 2023 produceert Gemüselust Klingelhöfer haar kruidenassortiment in de nieuwe schaal van 10,5 cm.

Schaal 10,5cm Gemuselust Klingelhofer - Van Krimpen

Deze nieuwe schaal is ondieper dan de conventionele pot van 10,5 cm en daardoor gunstiger. Dit bespaart substraat, kunstmest en transportkosten. Ondanks de kleinere hoeveelheid grond meldt Theiss Klingelhöfer een fantastische kwaliteit van de planten.

Een allround succesvol nieuw product is voortgekomen uit een samenwerking die blijft groeien!

Ziet u ook de voordelen van deze nieuwe schaal, of heeft u zelf behoefte aan een specifieke vorm of maat pot of tray? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger, want wij denken graag met u mee.