De ondernemers achter van Krimpen

 

Marco Wilschut:

Marco Wilschut

Marco Wilschut

Ruud van Buggenum

Ruud van Buggenum

Als ik mezelf moet typeren, dan ben ik een harde gedreven werker, mijn oorsprong binnen van Krimpen ligt in de verkoop. Het venijn zit hem vaak in de details, kostprijs en kosten moeten dan ook scherp in de gaten worden gehouden. Mijn interesse ligt verder in de techniek, oplossingen zoeken voor technische, cultuurtechnische of commerciële problemen binnen een bedrijf.

“Kan niet”  is voor mij zelden acceptabel en ik zal dan ook pas stoppen als ik de grens van het technisch/ commercieel haalbare heb opgezocht. Dit moet dan resulteren in producten die voor onze klanten en ons tot verder succes leiden.
Tractor Pulling is voor mij een uitlaatklep/ hobby waarbij met een prachtig staaltje techniek mooie prestaties worden geboekt.

Ruud van Buggenum:

Een ‘mensen-mens’, Mijn interesse gaat uit naar alles wat de mens beweegt. Bereid om veel energie in mensen te steken, om alles uit de mens halen wat erin zit, met de overtuiging dat je het beste resultaat bereikt als je iedereen zich zelf laat zijn. Volhardend en niet bang om van de gebaande paden af te wijken.

Verder ben ik een vasthoudend en toch flexibel, ik kijk liever naar de grote lijnen, wat mij in staat stelt snel en intuïtief de juiste inschatting en strategische keuzes te maken. Filosofie over de mens en het leven is mijn passie.

Klik hier en bekijk de voltallige directie