De ondernemers achter van Krimpen

Marco Wilschut

Marco Wilschut - Van Krimpen
Marco Wilschut

Als ik mezelf moet typeren, dan ben ik een harde gedreven werker. Mijn oorsprong binnen van Krimpen ligt in de verkoop. Het venijn zit hem vaak in de details, kostprijs en kosten moeten dan ook scherp in de gaten worden gehouden. Mijn interesse ligt verder in de techniek, oplossingen zoeken voor technische, cultuurtechnische of commerciële problemen binnen een bedrijf.

“Kan niet”  is voor mij zelden acceptabel en ik zal dan ook pas stoppen als ik de grens van het technisch of commercieel haalbare heb opgezocht. Dit moet dan resulteren in producten die voor onze klanten en voor ons tot verder succes leiden.

Mountainbiken en tourfietsen zijn voor mij een uitlaatklep/hobby waarbij ik in de natuur sportief bezig kan zijn. Daarnaast bezoek ik regelmatig een voetbalwedstrijd van mijn favoriete club.

Ruud van Buggenum

Ruud van Buggenum - Van Krimpen
Ruud van Buggenum

Als ‘mensen-mens’ gaat mijn interesse uit naar alles wat de mens beweegt. Bereid om veel energie in mensen te steken, om alles uit de mens te halen wat erin zit, met de overtuiging dat je het beste resultaat bereikt als je iedereen zichzelf laat zijn. Volhardend en niet bang om van de gebaande paden af te wijken.

Verder ben ik vasthoudend en toch flexibel, kijk ik liever naar de grote lijnen, wat mij in staat stelt snel en intuïtief de juiste inschatting en strategische keuzes te maken. Filosofie over de mens en het leven is mijn passie.

Bekijk het voltallige managementteam