Wat we doen

Van Krimpen B.V. is een handelsonderneming in kunststof tuinbouw artikelen. Naast het inkopen en verkopen van producten onderscheiden wij ons van andere handelsondernemingen door ons innovatieve en flexibele karakter.

Onderscheidend
Wij onderscheiden ons door investering in productiematrijzen, ontwikkeling van nieuwe producten in nauwe samenwerking met u en we houden ons ook bezig met de recycling van kunststof. Een deel van deze gerecycleerde kunststoffen zetten we weer in bij onze producenten. Een gebruikte pot kan daardoor na gewassen, geshredderd en geëxtrudeerd te zijn weer als grondstof dienen voor een nieuwe pot.
Heeft u zelf kunststofafval, wilt u dit laten ophalen of meer weten over recycling bij van Krimpen?

Klik hier voor meer informatie over ons recycle traject

Magazijn

Van Krimpen beschikt over een modern magazijn en eigen trucks waardoor we snel bij u kunnen aanleveren. Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar en ook bestaat er een mogelijkheid artikelen op afroep te bestellen. Als u van te voren door middel van een leverschema aangeeft wanneer u uw gewenste product(en) nodig heeft, dan zorgen wij dat het op voorraad staat. Hierdoor is uw bedrijfsvoering gewaarborgd.

Magazijn

Unieke producten

In ons assortiment vindt U: kweekpotten, plantcontainers, sierpotten, hangpotten, plantschalen, transporttrays, kweektrays, kisten, bloemen- en plantenhoezen, gronddoek en wikkelfolie. Maar daarnaast maken we ook een aantal producten die uniek zijn:

Unieke producten; IML
Zo maken wij als een van de weinigen ter wereld IML (In Mold Labeling) producten. Hierbij “versmelten” we tijdens de productie een full colour label in een rozenpot of 3 gaats verkoopverpakking. Hiermee creëren wij voor u een gepersonaliseerd product.

IML-producten mix

IML – 3 gaats verkoopverpakking

Unieke producten: gesleevde potten / boomcontainers
Een ander uniek product zijn de gesleevde potten. Hierbij brengen we na de productie een fullcolour folie aan om een pot of boomcontainer. Ook met sleeven creëren wij zo een gepersonaliseerd product of product range voor u (sleeve = mouw).

Gesleevde potten

Gesleevde pot

Unieke producten: bedrukte en bestickerde potten / (boom)containers
Veel van onze potten, containers of boomcontainers kunnen voor u bedrukt of bestickerd worden. De mogelijkheden zijn hierbij variabel; van een simpele gedrukte barcode of sticker in 1 kleur tot een voor u gepersonaliseerde 8 kleurige bedrukking met tekst en een tekening. Vraag naar de mogelijkheden, wij laten u graag zien welke opties er zijn.

Bedrukte pot mix

Bedrukte potten mix

Unieke producten: PET-trays
Wij verkopen uiteraard diverse maten en soorten trays, maar een unieke plaats nemen de PET trays in. Deze trays worden niet van het gebruikelijke PS (Poly Styreen) of HDPE (High Density Poly Ethyleen) gemaakt, maar van gerecycled PET (Poly Ethyleen Tereftalaat).  Onder andere de PET limonade flessen die u inlevert bij uw supermarkt worden hiervoor als grondstof gebruikt. PET trays zijn taaier en scheuren hierdoor minder makkelijk dan de gebruikelijke trays. Daarnaast heeft deze tray als bijkomend voordeel dat ze vriendelijker in gebruik is doordat de randen minder scherp zijn.

PET-tray 12-gaats t.b.v. 9x9x10 pot

PET-tray 12-gaats t.b.v. 9x9x10 pot

Unieke producten: klantspecifieke producten (Customer owned)
Naast dat Van Krimpen B.V. investeert in innovaties kunt u er ook voor kiezen zelf te investeren in de productiematrijs van een nieuw product. Dit heeft als grote voordeel dat u zelf bepaald òf en aan wie uw product verkocht wordt. Er zijn diverse scenario’s denkbaar. Neem contact op met ons als u hierin geïnteresseerd bent. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden u heeft.

Praktijk
We ontwerpen en produceren onze producten dusdanig dat ze geautomatiseerd verwerkt kunnen worden. Klik “hier”  voor een aantal films van onze producten zoals deze in de praktijk bij kwekers ingezet worden.